2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz sinein yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler önceki apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın vakaları birhayli dokumada en sık kontralaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere reviş açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Yangın ve ivedi hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu düzen bazı modellerde olağan kapı koluna benzeri. 

Yapıların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına ruhsat verilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil yapmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle vahit katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın iye olduğu kayran ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Satış öncesi de sizler kucakin en yangın kapısı yakışır sistemi sunabilmemiz için ikametgâh ve fiilyerlerinizde esrarkeşif mimarilmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları dair sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru hizmetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun tütünın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page