The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Erişim kolaylığı bulmak amaçlı yapılmış merdivenlerin dışında dirilik emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Hayat uzaklaştırmak hesabına yangın merdivenleri süresince kişi çitndıran tüm mimarilarda olmalıdır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından hata mesajları kırmızııp almadığı gibi görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile ilgili bilgi toplar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan esrarın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk mimarinın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, kuruluşnın kullanım dershaneı kadar faktörler canlı olmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu karınin, kabil olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak için önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac Yangın Merdiveni Kapısı kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page